„Pont 100 Év nyereményjátékhoz”

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. (székhely: 1158 Budapest, Fázis u. 6., Cg. szám. 01-10-042333, adószám: 10870536-2-44), (a továbbiakban: Adatkezelő thyssenkrupp Materials Hungary Zrt.) az általa a társaság partnertörzsében szereplő partnercégek számára szervezett zártkörű, nem nyilvános „Pont 100 Év nyereményjátékhoz” nyereményjátékban (továbbiakban Nyereményjáték) részt vevő személyek (a továbbiakban együttesen Érintett) személyes adatait kezeli.

Az adatok kezelésével összefüggésben a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. ezúton tájékoztatja az Érintetteket a Nyereményjáték lebonyolítása során az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről és a játék alapvető szabályairól.

NYEREMÉNYJÁTÉK:

A játékra a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt-vel meglévő üzleti kapcsolatban lévő SAP kóddal rendelkező partnereinek munkavállalói jelentkezhetnek és vehetnek részt. 

A játék 2022. január 1. napjától 2022. június 28. napjáig tart.

Az adatkezelő a nyertes tekintetében ellenőrzi a játékon való részvétel érvényességét, azaz a nyertesek esetén a regisztráció során megadott cégnévvel összeveti, hogy a nyertes valóban az adott partner munkavállalója-e.

A nyerteseket az Adatkezelő telefonon és emailben értesíti nyereményéről. A nyertes a nyereményről való értesítéstől számított két héten belül jogosult visszajelezni a nyereményről szóló emailre, amelyben megadja az alábbi adatokat (Vezetéknév, Keresztnév, E-mail cím, Telefonszám, Irányítószám, Település, Utca, Házszám) annak érdekében, hogy az Adatkezelő a nyereményeket át tudja adni.

Amennyiben a nyertes nem jelentkezik a megadott határidőn belül, vagy a nyereményről szóló értesítés a nyertesnek felróható műszaki okokból nem kézbesíthető, a nyertes elesik a nyereménytől. A határidő lejárta után a nyertes a nyereményt nem veszi át, pótsorsolásra kerül sor.

Az Érintett a regisztrációval és a játékban való részvétellel elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

A játékban legfeljebb 100 pontot lehet gyűjteni. A pontgyűjtés lekérdezése a felületen való bejelentkezéssel (email cím + partnerkód) működik. A pontokat több játékban való sikeres részvétel után lehet megszerezni

Pontokat az alábbi tevékenységgel lehet szerezni:

1. Termékrendelésért kapott pontok: Minden hónapban a partnerünk által az adott SAP partnerkódon a thyssenkrupp Materials Hungary felé leadott termékrendelésért 4 pontot írunk jóvá. A termékrendelésért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 24 pont (6 hónap x 4 pont) a játék teljes időtartama alatt.

2. Megmunkálási szolgáltatásunk igénybevételéért kapott pontok: a partnerünk által az adott SAP partnerkódon a thyssenkrupp Materials Hungary felé leadott megmunkálási szolgáltatás megrendeléséért egyszeri 20 pontot írunk jóvá. A megmunkálási szolgáltatás megrendeléséért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 20 pont (1 alkalom x 20 pont) a játék teljes időtartama alatt.

3. Hírlevél feliratkozásért: Amennyiben partnerünk az adott SAP kódon regisztrál vállalati hírlevelünkre, egyszeri 5 pontot írunk jóvá pontegyenlegén. A hírlevél feliratkozásért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 5 pont (1 alkalom x 5 pont) a játék teljes időtartama alatt. Azon partnereink számára, akik már regisztráltak hírlevelünkre, automatikusan jóváírjuk a feliratkozásért járó 5 pontot.

A vállalati hírlevelünkre való feliratkozás az alábbi linken érhető el: https://mail.thyssenkrupp.com/lp/tkmh_vallati_hirlevel_regisztracio

4. Rendszeres kvízkérdéseink helyes megválaszolásáért: Amennyiben partnerünk az adott SAP kódon belépve helyesen válaszol minden hónapban frissülő kvízkérdéseinkre, havonta 3 pontot írunk jóvá pontegyenlegén. A kvízkérdések helyes megválaszolásáért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 18 pont (6 alkalom x 3 pont) a játék teljes időtartama alatt.

5. Ötletek beadásáért: Amennyiben partnerünk az adott SAP kódon innovatív ötletet nyújt be termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, a beadott első ötletet 2 ponttal, a beadott második ötletet 3 ponttal jutalmazzuk. Az ötletekért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 5 pont (1 alkalom x 2 pont, majd 1 alkalom x 3 pont) a játék teljes időtartama alatt. A beadott ötletet a info@thyssenkrupp100.hu e-mail címre várjuk.

6. Rendszeres kvízkérdéseink helyes megválaszolásáért a tájékoztató videóinkból feltett kérdésekre: Amennyiben partnerünk az adott SAP kódon belépve helyesen válaszol minden hónapban frissülő kvízkérdéseinkre tájékoztató videóinkkal kapcsolatban, havonta 3 pontot írunk jóvá pontegyenlegén. A videókról szóló kvízkérdések helyes megválaszolásáért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 18 pont (6 alkalom x 3 pont) a játék teljes időtartama alatt.

7. Cégajánlásért: Amennyiben partnerünk az adott SAP kódon potenciális ügyfelet ajánl nekünk (az ajánlását az info@thyssenkrupp100.hu e-mail címre küldve), minden ajánlott potenciális vevőt 1 ponttal jutalmazzuk. Amennyiben a beajánlott potenciális ügyfél írásos ajánlatot kér a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt-től, azt további 1 ponttal jutalmazzuk. Ha a beajánlott ügyfél írásos rendelést is ad le a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt-nek, a rendelést szintén további 2 ponttal jutalmazzuk.
Az ajánlásért, ajánlatkérésért és rendelésért járó pontok hónapfordulón kerülnek jóváírásra a pontegyenlegen. Az így gyűjthető pontok maximális értéke 10 pont a játék teljes időtartama alatt. Ez a következőkből tevődhet össze: 1 ügyfélajánlás x 1 pont, 1 írásos ajánlatkérés az ajánlott ügyféltől x 1 pont, 1 írásos megrendelés az ajánlott ügyféltől x 2 pont.

Pontok beváltása: Az összegyűjtött pontok a játék teljes időtartama alatt a thyssenkrupp ajándék shopban található nyereményekre válthatóak a Beváltom gombra kattintva a kézbesítéshez szükséges adatok megadásával. Ajándékainkat zöld, ezüst és arany kategóriákba soroltuk, az egyes kategóriákban lévő ajándékok beváltásához különböző pontszámok tartoznak. Zöld nyereményeink 30 pontért, ezüst nyereményeink 60 pontért. arany nyereményeink pedig 100 pontért válthatóak be.

Fődíj sorsolás: Minden partnerünk, aki a pontgyűjtő játékban részt vett, automatikusan részt vesz a fődíj sorsoláson, ahol kisorsolunk 3 darab City cruiser thyssenkrupp-os kerékpárt. A nyerteseket e-mailben értesítjük.