KIK VAGYUNK

Fenntarthatóság
a zöldebb következő 100 évért

A fenntarthatóság rendkívül aktuális téma, amely mindenkit érint. A cselekvés ideje eljött, hiszen az átalakulás nem egyik napról a másikra történik meg. Sok apró lépés, kollektív és egyéni felelősségvállalás és a valódi elkötelezettség segít abban, hogy a következő szintre lépjünk és azon túlra. „Beyond clean, green and good”- szól a thyssenkrupp Materials szegmens és vállalatunk fenntarthatósági vállalása.

Számunkra a „beyond clean” az éghajlatváltozás elleni küzdelmet és a biológiai sokféleség védelmét jelenti. Ezért a thyssenkrupp Materials szegmenssel együtt vállaltuk, hogy 2030-re klímasemlegesen fogunk működni, és folyamatosan csökkentjük a környezetszennyezés minden formáját. A “beyond” azt jelenti, hogy a tervezettnél 20 évvel korábban leszünk klímasemlegesek. A kelet-európai régió egyik legnagyobb ipari cégcsoportjának tagjaként szeretnénk hozzájárulni és felelősséget vállalni a piacon a környezetünk megváltoztatásáért.

A „beyond green” vállalásunk célja, hogy ügyfeleink első számú választása legyünk azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyekre szükségük van az ellátási láncuk szén-dioxid-mentesítéséhez és a társadalmi felelősséggel kapcsolatos elvárások teljesítéséhez. A kelet-európai régióban, ezen belül Magyarországon a zöld alapanyagok beszállítóinak ökoszisztémáját szeretnénk létrehozni, és a fenntartható megoldások első számú beszállítójává válni.

A „beyond good” vállalásunk pedig arról szól, hogy a globális társadalom felelős tagjává váljunk. A sokszínűség előmozdításával, azon közösségek gazdagításával, amelyekben élünk, és a szociális normák magas szintre emelésével a beszállítói láncban hozzájárulunk egy fenntartható világ megteremtéséhez – a munkavállalóink és az egész társadalom számára. Társadalmi felelősségünk továbbá, hogy támogassuk az oktatást a régióban.

Ezeket a célokat partnereinkkel és munkatársainkkal közösen tudjuk megvalósítani.

Lépjünk együtt a Fenntarthatóság útjára!